Vendre el seu habitatge a Andorra

Vendre el seu habitatge amb Madriu Real Estate

Posar en marxa el procés de venda d’una llar acostuma a ser una decisió difícil per a tothom, ja que se’ns plantejaran molts dubtes, inquietuds i poden aflorar sentiments com la nostàlgia, sobretot si es tracta d’una residència habitual on s’hi ha passat bona part de la vida.

Per aquest motiu, considerem que es imprescindible establir una relació de confiança entre l’agent i el mateix client. Així des de Madriu Real Estate ens posem en contacte amb vostè per facilitar els tràmits de venda de la seva propietat, amb professionals que li proporcionaran un assessorament personalitzat sobre el seu cas: 

Vendre el seu habitatge amb Madriu Real Estate

PRIMERA REUNIÓ I VALORACIÓ DEL SEU HABITATGE

Un cop s’han valorat les característiques de l’habitatge i els avantatges competitius que interessaran als potencials compradors,  oferirem una estimació del preu de mercat del seu immoble per aconseguir-ne una millor venda. Tanmateix, li proporcionem un informe detallat sobre com reunir la documentació necessària per a la venda de la seva propietat, d’una forma ràpida i senzilla.

COMERCIALITZACIÓ

Establirem una estratègia adaptada a les necessitats de l’immoble. El nostre equip de professionals s’encarregarà de potenciar la seva imatge mitjançant serveis de home staging, fotografia professional, vídeos, plànols i descripcions detallades per destacar-la dins el mercat immobiliari.

L’anunci de venda de l’immoble es publicarà en els principals portals immobiliaris nacionals i internacionals, a la nostra web i a les xarxes socials, perquè tingui la màxima visibilitat i arribi al públic objectiu. Així mateix, disposem d’un ampli llistat de dades de possibles compradors que es mantenen a l’espera de trobar una llar que s’adapti a les seves necessitats, i ens encarreguem de contactar amb ells proporcionant-los-hi tota la informació sobre els diferents habitatges que hi ha disponibles.

VISITES

Responem diàriament totes les consultes de les persones interessades en les propietats i us mantenim informats durant tot el procés. A més, programem visites sense cap compromís, per a tots aquells que tinguin interès a veure els nostres immobles. 

COMPRAVENDA

Una vegada trobat el comprador adequat, us acompanyem durant tot el procés de negociació, en les gestions per formalitzar la venda, i a continuació,  li recomanem una àmplia xarxa d’experts en l’àmbit fiscal, legal i financer per agilitzar la tramitació dels documents  requerits dels diferents projectes immobiliaris.