Qui té un amic té un tresor!

Qui té un amic té un tresor!

Als anys que portem assessorant en la compravenda de les seves llars molts dels nostres clients han arribat a nosaltres gràcies a la recomanació d'un amic, familiar o conegut.

I és que la majoria de nosaltres no podem evitar voler ajudar als nostres si ens diuen que enceten un projecte immobiliari (sobretot si ja hem estat al seu lloc en alguna ocasió!).

Contacte a contacte a Madriu Real Estate hem tingut l'oportunitat de créixer professionalment, assessorant els nostres clients en la compra, venda o lloguer de les seves llars.

Però, i què passa amb l'amic? Ell, que s'ho han guanyat, que ens ha recomanat i que ens ha donat l'oportunitat d'acompanyar a algú a complir el seu somni?

Doncs és per ell que llancem aquest nou programa d'afiliats, perquè volem per donar-li les gràcies i premiar la seva confiança amb fins a 400€.

 

Com funciona: 

Un veí, un company de feina o un familiar està pensant a vendre o llogar la seva llar? Només cal que ens presenteu  i el nostre equip s'encarregarà d'assessorar-lo en el seu projecte immobiliari.

Una vegada l'operació quedi formalitzada, l'ambaixador rep una compensació en funció del valor de l'immoble. Així de fàcil! 

 

*Més informació a info@madriurealestate.com o al telf: +376 808394.