Prepara el teu habitatge per vendre'l

Prepara el teu habitatge per vendre'l

Quan decidim vendre la nostra llar un bon exercici és recordar el què ens va enamorar de l'habitatge i fer que els possibles compradors puguin veure en la propietat les mateixes virtuts que ens van fer decidir-nos per la seva compra.

 

  • El pas de temps i l'ús provoca petits desperfectes a les llars, cal revisar endolls, llums foses, forats a les parets, sostres, terres desgastats, aixetes,... i reparar-los abans de començar amb el cicle de vistes. El mal funcionament d'algun equipament de l'habitatge pot suposar un input negatiu que penalitzi directament en el preu d'oferta del comprador.

 

  • Pintar en colors neutres i clars farà que les estances guanyin en lluminositat i augmentarà la sensació d'espai.

     

 

  • Endreçar estants, despatx, roba, joguines dels més petits,... i si és possible traslladar aquells objectes que no es necessita tenir a mà. El potencial comprador vol saber que tindrà suficient espai d'emmagatzematge a la seva nova llar i aquesta sensació quedarà reforçada si veuen que l'actual propietari manté les estances endreçades.

 

  • Els banys i la cuina són els dos espais que més atrauen l'atenció; és recomanable aplicar borada a les juntes, revisar la silicona i que vidres i marbres estiguin relluents. Els productes d'higiene personal, estris i petits electrodomèstics han de quedar retirats de la vista.

    baño / bany / salle de bains / bathroom

 

  • Despersonalitzar: retirar records personals com fotografies i deixar pocs elements decoratius com gerros i quadres, únicament els necessaris per no donar la sensació de buit. També és important retirar mobles que puguin ser massa grans o tallin el pas, ja que donarien la sensació d'empetitir l'espai.

 

  • Si durant el procès de venda es continua vivint a l'habitatge, s'ha de tenir present que la immobiliària pot concertar una visita en qualsevol moment amb un potencial comprador. Just abans de la visita cal aixecar persianes i obrir cortines perquè entri la màxima llum natural.

 

Contacti’ns sense cap compromís per descobrir altres tècniques de màrqueting immobiliari per vendre la seva llar al millor preu.