Prepara el teu habitatge per vendre’l

Prepara el teu habitatge per vendre’l

Quan decidim vendre la nostra llar hem de recordar el que ens va enamorar a nosaltres i fer que els possibles compradors puguin veure en la propietat les mateixes virtuts. Que ens van fer decidir-nos.

 

El pas de temps i l’ús provoca petits desperfectes a les llars. Revisa endolls, llums foses, forats a les parets, sostres, terres desgastats, aixetes,... i repara’ls abans de començar amb el cicle de vistes. El mal funcionament d’algun equipament del habitatge pot suposar un input negatiu que penalitzi directament en el preu d’oferta del comprador.

Pintar en colors neutres i clars farà que les estances guanyin en lluminositat i augmentarà la sensació d’espai.

Endreça estants, despatx, roba, joguines dels més petits,... i si pots trasllada aquells objectes que no necessitis tenir a mà. El potencial comprador vol saber que tindrà suficient espai d’emmagatzematge a la seva nova llar i aquesta sensació quedarà reforçada si veuen que l’actual propietari ho té tot al seu lloc.

Els banys i la cuina són els dos espais que més atrauen l’atenció; és recomanable aplicar borada a les juntes, revisar la silicona i que vidres i marbres estiguin relluents. Els productes d’higiene personal, estris i petits electrodomèstics han de quedar retirats de la vista.

Despersonalitza: retira records personals com fotografies i manualitats i deixa pocs elements decoratius com gerros i quadres, únicament els necessaris per no donar la sensació de buit. Retira mobles que puguin ser massa grans o tallin el pas ja que donarien la sensació d’empetitir l’espai.

Si continues vivint a l’habitatge durant el procés de la venda tingues present que el teu agent pot concertar una visita en qualsevol moment amb un potencial comprador i just abans de la visita aixeca persianes i obre cortines per que entri la màxima llum natural.

 

Seguint aquets petits consells la teva llar es vendrà abans i a millor preu!

 

#sempreambvosaltres  

 

(Imatge vía Houzz)