PER QUÈ INVERTIR A ANDORRA AMB MADRIU REAL ESTATE?

Invertir a Andorra

Tot i que és un dels països més petits del món, ja sigui per la seva singularitat o bé per la seva estratègica ubicació, a mig camí entre Espanya i França, Andorra és un país que no passa, en cap cas, desapercebut. Així, la marca Andorra ha anat creixent fins a posicionar-se actualment com un dels països més atractius per invertir en tot el món. En primer lloc, i com a principal atractiu per a l'inversor estranger, invertir a Andorra és sinònim de fer-ho en un país amb un gran potencial en l’àmbit turístic i comercial. En aquest sentit, es podria dir que Andorra és un dels pocs països capaç de mantenir la temporada alta durant gairebé tot l’any, esdevenint en una de les principals destinacions per al turista europeu durant els mesos d’hivern, però també sent un pol d’atracció més que notable per a milers de turistes durant l’estiu.

A més, un altre dels principals reclams turístics del Principat és, per descomptat, la seva gran oferta comercial, atractiva no només per la varietat de productes i serveis, sinó també avantatjós marc impositiu. Un entorn natural envejable, un potent teixit comercial, destinació turística de primer nivell, qualitat de vida... Gràcies a tots aquests aspectes, Andorra s'ha convertit en l’actualitat en un dels focus d'inversió més importants de tota Europa, i no és per a menys. T'expliquem el perquè.

 

Significatius beneficis fiscals per invertir a Andorra

I a què es degut aquest interès en augment per invertir a Andorra? La resposta es troba en les facilitats fiscals que obtenen els inversors quan arriben al Principat. De fet, segons dades facilitades per la prestigiosa consultora internacional Bradley Hackford, l’any 2017 Andorra va ser el segon país més atractiu per invertir, just per darrere de Malta. L'estudi va tenir en compte, a més de les condicions fiscals de l'Estat, la qualitat de vida, la situació geogràfica i la seguretat jurídica i física del país. En aquest sentit, si ets inversor, el Principat també ofereix moltes facilitats per regular la teva activitat, ja que per exemple, permet obtenir el permís de residència passiva realitzant una inversió mínima 400.000 euros.

A més, la seguretat ciutadana, l’estabilitat jurídica, l’educació, la sanitat i, en definitiva, els alts índexs de qualitat de vida que ofereix Andorra, són també altres aspectes molt valorats entre els inversors. Així mateix, la vida a Andorra és més rendible que en comparació als seus països veïns, França i Espanya, ja que inclou un Impost General Indirecte (IGI) de tan sols el 4,5%, sent un dels més baixos del continent. A més, els residents també abonen uns impostos sobre la renda molt inferiors a la mitjana d'altres estats europeus.

Per la seva banda, els empresaris i accionistes també es veuen beneficiats de les singularitats fiscals que ofereix Andorra. D'aquesta manera, el tipus impositiu nominal i màxim de l'impost de societats és de tan sol un 10%, arribant a percentatges fins i tot menors en cas de poder beneficiar-se de deduccions concretes. D'altra banda, la tributació és un altre dels aspectes que fa d'Andorra un país ideal per a la inversió. En aquest sentit, els dividends distribuïts per societats a residents andorrans estan exempts de tributació.

Beneficis fiscals Andorra
 

Invertir a Andorra, sinònim de fer-ho en un sector immobiliari en creixement

Sent un país amb un atractiu turístic i comercial rellevant, és una realitat que el Principat ofereix una oportunitat única per invertir en béns immobles de tot tipus. Andorra és un país amb una geografia molt particular que permet obtenir oportunitats immobiliàries exclusives, molt interessants per als particulars. Així, amb Madriu Real Estate pot obtenir una propietat en qualsevol de les 7 parròquies en les quals es divideix el Principat, amb pisos d'obra nova, àtics, dúplex, cases rústiques i adossades, així com places d'aparcament i establiments comercials, entre altres. En definitiva, comptem amb una àmplia cartera de propietats úniques per a la inversió immobiliària.

D'aquesta manera, queda clar que invertir a Andorra és fer-ho amb les garanties d'apostar sobre segur, en un país ple d'oportunitats per a la inversió, amb una economia estable i en constant creixement, en un emplaçament únic com són els Pirineus andorrans.