Home Staging Andorra

"La primera impressió és la que compta". Aquesta frase no pot ser més certa, almenys en el sector immobiliari, on 90 segons són suficients perquè un potencial comprador decideixi si vol adquirir un habitatge. Per això cada dia més persones decideixen assessorar-se per un Home stagers professionals.

Què és exactament el Home Staging?

És un conjunt de tècniques de màrqueting immobiliari que té com a objectiu realçar l'atractiu d'un immoble per enamorar un major nombre de clients potencials.

"La posada en escena" o preparació de l'espai permet augmentar les possibilitats de venda o lloguer en un temps menor i a un millor preu:

  • Aporta valor al preu de venda/lloguer, reduint el marge de negociació.
  • Genera més interès i possibles visites de clients interessats. L'atractiu de les fotografies publicades en portals immobiliaris, webs, fins i tot xarxes socials captarà l'atenció de les persones que busquen una nova llar.
  • Causa un efecte molt positiu en el moment de la visita a l'habitatge.. La despersonalització permet que un major nombre de persones puguin imaginar residint en l'habitatge.
  • Redueix el temps en què l'immoble està al mercat.

Home staging, mostra abans i desrpès d'una habitació

Home staging, mostra abans i desprès d'una habitació

 

En què consisteix el Home Staging?

Les accions a realitzar dependran de cada cas, l’estat de l'habitatge, si està encara habitat o perquè es destinarà a la (venda, lloguer, pis turístic, pilot, etc)

Però hi ha unes quantes regles o principis que ajudaran a optimitzar el seu estat de presentació.

  1. Netejar a fons i reparar petits desperfectes: Pintar, revisar bombetes fosses, aixetes que degoten, portes que grinyolen,...
  2. Despersonalitzar i neutralitzar espais: canviar mobiliari antic o amb una personalitat molt marcada, retirar objectes personals i records com ara fotografies, joguines dels petits, imants de la nevera,...
  3. Crear ambients i sensacions jugant amb la il·luminació, els tèxtils, les olors, i creant petites escenes on tothom es pugui projectar.

Home staging, mostra abans i desrpès d'una sala d'estar

Home staging, mostra abans i desprès d'una sala d'estar

 

A Madriu Real Estate comptem amb un equip de professionals qualificats i formats en tècniques de Home Staging per donar servei a aquells propietaris d'immobles (particulars, entitats financeres, promotores immobiliàries, etc.) que desitgin accelerar i facilitar la comercialització del seu habitatge.