Grup Les CLoses

El Grup Les Closes és un grup empresarial familiar fundat fa més de cinquanta anys al Principat d’Andorra. Actualment hi formen part diferents negocis d’hoteleria, retail i serveis, tots ells liderats per les quatre germanes Santuré.

 

Hotel Les Closes

L’Hotel Les Closes compta amb unes instal·lacions modernes i funcionals, amb un total de 78 habitacions i servei de restaurant i cafeteria.

Madriu Real Estate

Madriu Real Estate

La immobiliària Madriu Real Estate ofereix espais comercials i residencials a tot el Principat. Destaca per oferir qualitat, encant i autenticitat en els immobles i per l’atenció personalitzada als seus clients en tot el procés.

Lolë

Lolë

Lolë és una botiga franquiciada de roba esportiva i urbana dirigida a dones actives, amants de l’activitat física i enfocades a un estil de vida saludable.

YogaKi

YogaKi

L’estudi YogaKi, centrat en la pràctica del Ashthanga, és un espai de refinament on es busca el benestar, la superació d’un mateix, l’equilibri i l’alineació del cos i la ment.

Restaurant Les Closes

El Restaurant Les Closes és un restaurant familiar, amb més de 20 anys d'experiència, referent de la cuina casolana i de mercat al cor d'Escaldes-Engordany.

Restaurant Noranta Tres 

Situat dintre del Hotel Les Closes (Escaldes), neix de la il·lusió de crear un espai on poder gaudir d’un bon cafè, d’una conversa entre amics i del plaer de la bona taula.

Una cuina moderna i saludable, basada en productes de temporada, ecològics i de proximitat amb el servei proper i familiar de sempre.