Assessorament immobiliari 360º

En la nostra opinió, la compravenda d’un immoble és molt més que una transacció econòmica, en molts casos és una decisió molt important on s’uneixen les emocions i les qüestions de caràcter tècnic. La clau de l’èxit està en comptar amb l’agent immobiliari adequat, un professional que comprengui l’envergadura de cada operació i sàpiga assessorar-li en cada una de les fases. Per a Madriu Real Estate no hi ha millor satisfacció que la que sentim quan un client assoleix l’èxit en el seu projecte immobiliari. El nostre mètode de treball s’enfoca 100% en les persones i en què venedors i compradors se sentin acompanyats i satisfets amb totes les solucions proposades:

  • Estudiarem les millors oportunitats que ofereix el mercat immobiliari andorrà.
  • Buscarem el major rendiment que pot oferir el seu immoble.
  • Gestionarem tota la documentació relativa a l’operació

 

Madriu Real Estate Andorra

Els millors professionals al seu servei.

Els tràmits burocràtics són una part molt important en qualsevol transacció immobiliària, és necessari que contractes i altres documents siguin redactats i compresos correctament. Els nostres assessors fiscals, legals i economistes ens donen suport per tal que aquestes qüestions siguin tractades de forma honesta, segura i conforme la legislació vigent.

Sabem que cada projecte i client és únic, per aquesta raó col·laborem estretament amb altres empreses del país i així ajudar-vos en qualsevol de les necessitats del seu projecte immobiliari.

- Creació de societats
- Finançament
- Projectes d’inversió
- Relocation
- Projectes d’interiorisme o construcció
- Mudances
- Serveis de neteja i manteniment.